Bryllupshår.dk - 28 ÅR I FRISØRFAGET. 13 år med brudehår og make-up som speciale. brudesalon i hjertet af aarhus.

FOR MIG ER HVER ENKELT BRUD UNIK

Bryllupshår og make-up i galleriet er designet og udført af BRYLLUPSHÅR.DK i tæt samarbejde med hver enkelt brud.

Her finder du udvalgte fotos fra spændende morgener sammen med bruden og hendes familie og veninder - og ikke mindst hilsener fra brudene om deres oplevelser.
Jeg vil løbende opdatere med ny inspiration fra brude m.fl. som har givet sig selv den bedste start på bryllupsdagen.

Lad dig inspirere og sammen med alle dine andre tanker og overvejelser finder vi den helt rette frisure og make-up til dig.
Og tak til alle brude - samt familie og venner - som har givet tilladelse til at vise jeres smukke brudehår og make-up.
 

Læs flere fine hilsener nedenfor.

Marlene, viet 1. juli 2017

Kære Charlotte

Atter engang tusind tusind tak, fordi du var med til at give mig og min veninde og søster en dejlig og rolig start, på den store dag.

Vi startede for godt 1 år siden, hvor vi satte de første sejl. Vi fik gennemgået detaljer omkring håropsætningen og du var helt med på, hvad det var jeg ønskede mig. Det krævede lige lidt arbejde, fra min side inden da, men jeg fik de bedste råd, for hvordan jeg kunne opnå mit mål. Du skulle nok sørge for resten og det må jeg sige at du gjorde.

Den samtale jeg havde med dig, gjorde at jeg slet ikke var i tvivl om, at det var DIG som
skulle sætte mit hår d. 1/7-17.

Jeg har hele tiden vidst, at jeg var i gode hænder og derfor var jeg også ganske rolig den morgen. Jeg vidste du havde styr på, hvad der skulle ske, hvad vi havde af ønsker og tiden skulle vi ikke kigge på. Det var dig der styrede slagets gang og det var vidunderligt. For som du har sagt til mig hundrede gange, var det MIN dag og jeg skulle ikke bekymre mig om nået.

Håret og make-uppen sad hele dagen, aftenen, natten og endda hele næste dag OGSÅ selvom jeg havde sovet på det. Hvad mere kan man ønske sig J

Du skal vide, at jeg vil til enhver tid anbefale dig til alle de kvinder, der går i giftetanker. Efter min mening bør alle kvinder give sig den luksus, på deres store dag.

Tusind tak for din store hjælp.

Kærlig hilsen Marlene B. Øllgaard


Fra Mette Sander 20. maj 2017

Hej Charlotte! :) tusind tak for en fantastisk morgen! :) vi har haft en vidunderlig dag og følte mig utrolig smuk! :) :)

Stephanie, viet den 2. juli 2016
Kære Charlotte - bryllupshår.dk

Først og fremmest vil jeg gerne sige dig tak. Tak fordi du helt fra starten var fokuseret på at skabe det udtryk jeg ikke selv vidste jeg ønskede. Tak fordi du lyttede så opmærksomt og fandt frem til de bærende elementer i mit liv og derefter fik dem koblet sammen i mit hår, make-up og derved hele mit udtryk. Du havde en travl dag i lørdags. Vi var 5 kvinder som du stod 100% for blev klar, og du leverede et meget gennemført og smukt produkt. Jeg fik den morgen og formiddag som jeg havde ønsket mig, med alle mine kære omkring mig, men stadig med tid til at skrive min tale færdig, spise lidt (selvom appetiten var ganske lav) og nyde selskabet.

Du skabte det fineste hår og make-up til min søster, som var tilpasset hende og hendes stil.

Du gjorde min mor 20 år yngre med den flotteste håropsætningen og make-up jeg nogensinde har set på min mor - hun lignede en million.

Min svigerinde fik sine extensions i og du skabte magi af håret og make-uppen som passede til hendes personlige stil og kjole.

Min svigermor havde vi desværre ikke sat tid nok af til. Det var en kombination af min manglende indsigt i hvad hun ønskede og hvad der kunne udføres med hendes korte hår. Men du skabte alligevel en utrolig smuk frisure og make-up – og brugte endda ekstra tid efter vielsen på at gøre hende tilfreds og glad. Tak Charlotte. Tak fordi du brugte tiden og fuldendte opgaven med bravour.

Du er som person meget rummelig, lyttende og varm. Det smitter af og gør at jeg som brud slappede af og vidste at vi, trods tidsplanen skred en smule, nok skulle nå det hele - fordi det havde du lovet.

Du havde skabt et tilldsbånd mellem os, og det hjalp mig utrolig meget på dagen. Den måde du fik mit hår til at fylde og rumme både min kærlighed til 50’er tiden og elegance, det var helt fantatisk. Jeg følte mig som en million og som den smukkeste brud nogensinde. Derefter kom make-uppen – som gjorde følelsen endnu bedre. Du forstod hvad "den må godt få gas" betød - og det gav du mig. Jeg har aldrig haft en smukkere make-up eller håropsætning, og jeg vil for evigt mindes den dag hvor jeg var det flotteste jeg til dato havde prøvet at være.

Tusind tak Charlotte. Jeg føler så absolut at du leverede på dagen – og jeg vil til enhver tid anbefale andre brude at bruge dig.

Knus og kram. Stephanie Schneider Munch


Mette Sander, viet den 4. juni 2016

Hej Charlotte :)

Hermed min varmeste anbefaling: Min mand og jeg skulle giftes den 4. juni 2016 på rådhuset. Jeg fik Charlotte anbefalet af en kollega så kontaktede hende. "Prinsesse" looket har aldrig passet så godt til mig og det forstod hun. Jeg var faktisk lidt i tvivl om hvordan jeg ville have det men heldigvis forstod Charlotte at læse mig og gav mig PRÆCIS det jeg havde forestillet mig.

Følte mig så utrolig smuk og er evig taknemmelig. Charlotte er ikke blot dygtig med sit håndværk men samtidig også fantastisk at være i nærheden af. Hendes entusiasme for hendes fag og hendes sprudlende personlighed gjorde dagen ekstra vidunderlig. Min mand og jeg skal have en kirkelig velsignelse af vores ægteskab til maj og der skal Charlotte naturligvis ordne mit hår og make up igen :)  Vil til ENHVER tid anbefale Charlotte til ALLE kommende brude.

Line, viet den 31. oktober

Kære Charlotte
Tak fordi du var med til at gøre starten på min dag helt perfekt. Jeg følte mig fuldstændig tryg i dine hænder og jeg kunne ikke have ønsket mig et flottere brudehår og makeup. Så stor tak Charlotte. Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre kommende brude.
De kærligste hilsner fra Line.

Dinah, viet den 8 august
Kære Charlotte

1000 tak for en helt fantastisk oplevelse sammen med dig på min bryllupsdag. Lige fra mit første møde med dig i din butik var jeg slet ikke i tvivl om, at du skulle lave mit bryllupshår og make-up, du udviste den perfektion og ro, som jeg søgte og vores kemi var der med det samme.
På selve dagen var det så dejligt du mødte forberedt, og jeg kunne mærke på dig, at dine tanker og idéer var 100% tiltænkt mig, du gav mig hele den tid du var her en ro til at kunne nyde oplevelsen uden at mærke nervøsiteten, jeg var så tryg ved dit arbejde og din person.
Stor ros til dig fra min datter, veninde og mor som også havde fornøjelsen af dig i lørdags, vi følte alle vi havde kendt dig i mange år samt stor ros til dig fra alle bryllupsgæsterne, det var simpelthen det flotteste hår og make-up, og det holdt bare som lovet.
Jeg vil til hver en tid anbefale dig såfremt jeg hører om nogen som skal holde bryllup, det har virkelig været en oplevelse sammen med dig, og sikke et håndværk du leverer, man må sige du er passioneret og perfektionist til fingerspidserne.

De kærligste hilsener
Dinah

Ring nu på 25 39 05 35 og hør mere om dine muligheder og for at sikre dig en aftale om en konsultation og krydset i min kalender på din bryllupsdag.