Bryllupshår.dk - 28 ÅR I FRISØRFAGET. 13 år med brudehår og make-up som speciale. brudesalon i hjertet af aarhus.
BRUDEHÅR & MAKE-UP
FÅ DEN BEDSTE START PÅ DAGEN MED EN UNIK OG EKSKLUSIV BRUDEPAKKE TIL DIG OG 2 DU HOLDER AF
Når det kommer til brudehår og make-up findes masser af muligheder, og du har
sikkert en masse tanker, ønsker og forestillinger. Det taler vi igennem, og med inspiration fra mine 26 års erfaring skaber vi noget unikt - dét, der matcher dig, din stil, kjolen og helheden.

Det er vigtigt at starte den store dag rigtigt. Find det sted, der giver dig mest ro... så er det dér, vi mødes. Vi har lagt en tidsplan - og vi ved begge præcist hvilket brudehår og hvilken make-up, du ønsker dig. Med alt det på plads, kan du slappe af i gode hænder og rolige omgivelser.

I 2005 åbnede jeg Cliniquez Unicque med ønsket om at tilbyde mere tid, ro og glæde til frisøroplevelsen. Jeg mener, at du fortjener en totaloplevelse, og at din frisure skal afspejle den, du er. Alt det har jeg samlet i en unik brudepakke for den helt rigtige start på din bryllupsdag.

Vi mødes til en konsultation i Cliniquez Unicque og sammensætter dén bryllupspakke der passer dig. Som udgangspunkt består bryllups-pakken af:
  • En grundig konsultation i Cliniquez Unicque
  • En skriftlig bekræftelse på vores aftale
  • Brudehår & make-up på din bryllupsdag
  • Invitér to personer, du gerne vil være sammen med denne specielle morgen - de får begge sat bryllupshår og make-up
  • Nærvær og 100 % fokus på dig
  • Ekstra forkælelse på dagen
  • En kompetent og professionel frisør med rolig energi, der hjælper dig godt igang på jeres fantastiske dag
  • Fotos af dit brudehår og make-up
Med mine eksklusive brudepakker har jeg kun én aftale pr. dag og fokuserer på dén brud samt de to nærmeste bruden har valgt at starte dagen med.

Er I to piger der skal giftes har jeg løsningen, så I begge får sat det smukkeste bryllupshår - uden at se hinanden.


Siden starten har jeg hjulpet brude i hele landet - og med i alt 26 års erfaring kan du trygt lægge ansvaret for dit brudehår og din make-up i mine hænder. Jeg er også uddannet inden for personlig udvikling og tilbyder ro i trygge rammer og omgivelser, du selv vælger.

Ring nu på 25 39 05 35 og hør mere om dine muligheder og for at sikre dig en aftale om en konsultation og krydset i min kalender på din bryllupsdag.